The Pond Library

Forum


maandblad koi
 
Meldingen
Alles wissen
maandblad koi

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,797 Bekeken
(@gert_b)
Active Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 12
Topic starter  

hallo,

bestaan er maandbladen die specifiek over koi gaan?

groetjes
gert


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Alle koi verenigingen geven een magazine uit zoals KOI2000, Koi@Home en NVN. Meestal 4 maal per jaar. Het KOI2000 magazine dat de koiwijzer heet is ook verkrijgbaar in de winkels maar als koi liefhebber doe je er goed aan je lid te laten maken. Je krijgt dan niet alleen het magazine thuis toegestuurd je krijgt er ook nog heel wat voordelen bij, zoals korting op cursussen, koishow enz. Bij Koi@home krijg je er ook af en toe een mooie dvd bij. De magazines van de bovenvermelde verenigingen zijn echt koi gericht.

Ikzelf schrijf regelmatig voor de koiwijzer.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.