The Pond Library

Forum


koi in de media
 
Meldingen
Alles wissen
koi in de media

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,270 Bekeken
(@timpie)
Reputable Member
Deelgenomen: 22 jaar geleden
Berichten: 447
Topic starter  

Hallo iedereen,
Mensen kunnen wel al eens raar opkijken als er een dierenarts bij je naar de vissen komt kijken. Dat je met een vis meer kan aanvangen dan naar kijken alleen zal jullie hier natuurlijk wel al langer duidelijk zijn 🙂 Gelukkig blijkt dat de media nu ook meer de mensen zal "sensibiliseren".. Vanaf vanavond zal collega Maarten Lammens regelmatig te zien zijn in het dierenprogramma "vinger aan de poot" (VTM) en 7 mei zou er een stukje staan in de weekend-editie van het nieuwsblad (weekend plaza) : interview met een vissendierenarts (ik in dit geval :)).
Veel plezier!
Mvg, Tim


   
Citeren
(@webmaster)
Noble Member Admin
Deelgenomen: 24 jaar geleden
Berichten: 1387
 

Ik heb gisteren vrijdag naar het programma Vinger aan de poot op VTM gekeken.
Heel erg goed van de programmamakers dat ze koi nu echt een extra plaatsje geven in hun programma. Ook volgende week zal Maarten te zien zijn met een grote koi met zwemblaasproblemen.

Ik kijk al uit naar het artikel in de krant Tim.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.