The Pond Library

Forum


Allemaal Beestjes
 
Meldingen
Alles wissen
Allemaal Beestjes

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,318 Bekeken
(@mini-freak)
Reputable Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 296
Topic starter  

Onlangs heb ik de microscoop aangeschaft wat te koop werd aangeboden hier op het forum. (waar is die advertentie eigenlijk??)

Wat doen we dan ermee? inderdaad uitproberen.

Ik heb een klein beetje slib uit de filter gehaald en onder de microscoop gelegd, mannekes ik dacht sebiet loopt dat glaasje ervan af dat BEWEEGT.

ik heb een aantal picjes ervan.

Bijgevoegde bestanden


   
Citeren
(@joopfen)
Eminent Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 30
 

jah mini freak je staat er versteld van wat er allemaal leeft in je filter en vijver. soms denk ik weleens je kan het maar beter allemaal niet zien dan ga je je ook geen onnodige zorgen maken.


   
BeantwoordenCiterenDeel:

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.