The Pond Library

Forum

Meldingen
Alles wissen
beeidigen hobby

 

(@jan-willem52)
New Member
Deelgenomen: 12 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

ik beeidig mijn hobby ,dus m,n vijver gaat eruit met toebehoren,pomp oase pomp 15.000,proclair lamp,en filtersysteem,5 grote tonnen met japanse matten.6 koi,s van ong.30cm en een 20 tal goudvissen .dus als iemand interesse heeft dan hoor ik het graag,als ik de vissen niet kwijtraak zet ik ze in het voorjaar allemaal in de gemeente vijver.


   
Citeren
(@patsnake)
Reputable Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 293
 

Dat is jammer dat je stopt.

Heb je misschien foto's van de koi ?


   
BeantwoordenCiterenThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.

Wat wil je weten?

Heb je een specifieke vraag of vind je geen antwoord op je vraag via deze site dan help ik je graag een oplossing te zoeken.